top of page

Hernieuwbare energie was nog nooit zo mooi

Externa

Professionele totaalpartner voor architect, aannemer en bouwheer 

blad

Op zoek naar een oplossing om je woning of gebouw energie-efficiënt te maken? Bieden traditionele systemen geen oplossing omwille van oriëntatie, esthetiek, gewicht, oppervlakte of een andere reden? Neem dan contact met ons op!

Externa is dé professionele totaalpartner voor hernieuwbare energie in de bouwschil. Samen met onze partners ondersteunen wij elke klant, aannemer en de architect in hun zoektocht naar de perfecte oplossing. 

Externa bouwt vandaag aan een mooie, duurzame wereld van morgen waarin groene energie daken en gevels laat schitteren

Zorg dragen voor onze planeet en het verlagen van onze energierekening gaan hand in hand door slim te investeren in hernieuwbare energie. Fossiele brandstoffen zijn vandaag niet alleen vervuilend en slecht voor de planeet, ze worden schaars en alsmaar duurder. Zonne-energie raakt nooit op en verdient zichzelf snel terug. De ideale investering voor wie tegelijk op zijn energiefactuur als de planeet wil besparen.

Maak de duurzame keuze voor je woning of bedrijf. Kies voor de mooiste groene energie.

Door bij het (ver)bouwen slim te investeren in hernieuwbare energie draag je actief bij aan een groenere en meer duurzame toekomst. Met onze kennis en expertise helpen we je graag de beste beslissingen te nemen. Externa kijkt voor de installatie van zonnepanelen verder dan het dak alleen. We bieden klanten totaaloplossingen om op de beste, meest efficiënte en esthetisch verantwoorde manier energie op te wekken via de bouwschil. 

Heb je een project waarbij traditionele zonnepanelen niet mogelijk zijn of niet voldoende energie opwekken? Zoek je een oplossing om energie op te wekken via de gevel? Neem dan contact met ons op

Onze bijdrage aan een mooiere planeet 

- 5.361.000

kg minder C02-uitstoot

- 26.650.000

kWh besparing per jaar

268.050

Bomen equivalent jaarlijkse verlaagde
CO2-uitstoot 

100%

Focus op circulaire, duurzame energie

Solar energie integreren in de volledige buitenschil van een gebouw

De nieuwste energietechnieken maken het mogelijk om hernieuwbare energie op een duurzame en esthetische manier te integreren in de volledige bouwschil. Gevels, glasbalustrades, rooftops en tuinschermen vullen de beperkte dakoppervlaktes aan om aan om voldoende hernieuwbare energie op te wekken.

Daken volstaan immers niet om aan de snelle en sterk toenemende energiebehoefte te voldoen. De energietransitie is in volle gang. Elektrische wagens en elektrisch verwarmen versnelt de vraag naar energie en oplossingen om deze energie via gebouwen op te wekken. Externa biedt kant-en-klare totaaloplossingen aan om energieneutrale gebouwen te ontwerpen en steden te verduurzamen.

Balcony.png

Solar glasbalustrades

Facade.png

Solar gevels

Atrium.png

Solar glazen daken

Downloads

Hieronder vind je een overzicht van de beschikbare online documentatie. Op zoek naar andere informatie of documentatie? Check het download center of neem contact met ons op.

Externa documentatie

Externa BIPV brochure

ext1.png
ext2.png
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page