top of page

Minimalistische glasbalustrade en zonnepaneel in één

ENERGIE OPWEKKEN  /  BIPV BALUSTRADES 

PIXASOLAR RAILING is de eerste volglazen balustrade met fotovoltaïsche cellen die zichzelf helemaal terugverdient. Deze borstwering combineert het beste uit twee werelden: maximale esthetiek met minutieuze techniek.

 

De unieke zonnebalustrade is het resultaat van de nauwe samenwerking tussen fabrikanten van PIXASOLAR. De toepassing ervan is geheel conform de norm voor balustrades NBN 03-004:2017. 

informatie zonnebalustrade

De slimme, ingenieuze borstwering

De PIXASOLAR balustrades zijn voorzien van een montageprofiel. Dit zorgt ervoor dat de balustrades extra snel en efficiënt geplaatst en uitgelijnd kunnen worden. Het systeem werd ontworpen om de junction boxen, kabels en connectoren makkelijk en onzichtbaar weg te werken. Het revolutionair profielsysteem onderscheidt zich op vlak van kwaliteit, gebruiksgemak én esthetiek.

 

De esthetiek en techniek wordt met PIXASOLAR doorgetrokken in de glaspanelen. De zonnecellen zijn optimaal verwerkt en geconnecteerd om in alle omstandigheden maximale opbrengst te realiseren.

Met oog voor esthetiek en architectuur

BIPV glasbalustrades zijn ideaal voor wie op zoek is naar een manier om zonnepanelen te integreren in een project met behoud van de esthetiek en/of architectuur. Het ontwerp werd maximaal afgestemd op de wensen en noden van elke klant. Om te passen bij elke architectuur is er naast de volglazen balustrade ook een versie met profielen voor verticale inklemming beschikbaar.

Top

De balustrade van je zonneterras als bron van hernieuwbare energie

Inspiratie blustrade

Inspireer jezelf

Op www.tejasborja.be vind je alle informatie en documentatie van onze dakmaterialen en gevelbekledingen.
 
Bezoek zeker ook het Tejas Borja inspiratieplatform en laat je inspireren door talrijke projecten en mooie referenties!

  • Facebook
  • Instagram
mac
overzicht
download zonnebalustrades

Downloads

Hieronder vind je een overzicht van de beschikbare online documentatie. Op zoek naar andere informatie of documentatie? Check het download center of neem contact met ons op.

Externa documentatie

Externa BIPV brochure

Pixasolar brochure

ext1.png
ext2.png
aes.jpg
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page