top of page

Gevelisolatie en afwerking in
één prefab bouwsysteem

ISOLATIE  /  GEVELSYSTEMEN

Isotherm MURO is een innovatief isolatiepaneel waarmee zowel nieuwbouw- als renovatiegevels snel, efficiënt en duurzaam geïsoleerd worden.

 

De gepatenteerd montagestructuur en het regelsysteem zorgen ervoor dat gevels snel en eenvoudig geplaatst en meteen ook afgewerkt worden.

isotherm-muro.png
top
informatie Isotherm MAX

Slim en snel prefab bouwen

Isotherm MURO is een ideaal systeem voor alle prefab bouwtechnieken. Het is ontworpen op maat voor de module- en prefab bouw en kent vooral toepassing in staalframe woningbouw en de bouw van units.

De panelen laten toe om compact en zonder koudebruggen te isoleren. De geïntegreerde metalen lat maakt het gebruik van houten panelen bij staalframe bouw volledig overbodig. Isotherm MURO creëert een robuuste structuur waarop rechtstreeks kan worden afgewerkt. Isotherm maakt zo prefab woningen lichter en goedkoper.

prefab-gevel.JPG
pixasolar hout
prefabgevel.JPG

Afwerking naar keuze

Onze prefab gevel combineren de bouwstructuur met isolatie en een esthetische afwerking. De panelen worden in atelier onder perfecte condities geproduceerd en kant-en-klaar naar de werf gebracht, al dan niet voorzien van gevelafwerking en ramen. De panelen worden vervolgens snel en efficiënt op de werf geplaatst. 

 

De afwerkingsmogelijkheden van de geveldelen zijn onbeperkt. Elke al dan niet geventileerde gevelafwerking kan op Isotherm MURO worden aangebracht: crepi, steenstrips, hout, metaal, keramische afwerking, leien, enz.

Pixasolar_KampC_Zonnepanelen_gevel_4.JPG

De gevel van de toekomst is energieneutraal

De gevel van de toekomst bespaart energie en wekt tegelijk hernieuwbare energie op. In samenwerking met Ripstaal werd een unieke energiegevel ontwikkeld die alle energie-efficiënte bouwfuncties combineert.

De gevelelementen zijn maximaal geïsoleerd en voorzien van een binnen- en buitenafwerking. De Ripstaal Aquafire beplating maakt het gevelcomplex brandbestendig. De Pixasolar gevelafwerking met ingebouwde monokristallijne zonnecellen creëert een prachtige esthetische afwerkingslaag die maximaal energie opwekt.

De prefab energiegevels kunnen zowel op nieuwbouw- als renovatieprojecten worden toegepast.

Voordelen

Laat je gevel zichzelf terugverdienen

Inspiratie prefab gevel

Isotherm MURO ontdekken

Op www.isotherm-benelux.be vind je alle informatie en documentatie van het samengesteld sarking daksysteem.
 
Bezoek zeker ook het Isotherm Youtube kanaal en laat je inspireren door verschillende projecten en mooie referenties!

  • YouTube
  • Facebook
mac
isotherm-overzicht.jpg
download prefabgevel

Downloads

Hieronder vind je een overzicht van de beschikbare online documentatie. Op zoek naar andere informatie of documentatie? Check het download center of neem contact met ons op.

Externa documentatie

Externa BIPV brochure

ext1.png
ext2.png
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page