top of page

Unieke keramische pannen voor dak en gevel

AFWERKING  /  KERAMISCHE PANNEN

Keramische pannen van Tejas Borja onderscheiden zich op de markt door hun uitzonderlijke eigenschappen, hun unieke vormgeving en look. 

 

Naast een meer traditioneel gamma engobe dakpannen revolutioneert Tejas Borja met een gamma keramische pannen met inkjet printtechnologie. Keramische pannen kunnen er voortaan uitzien als koper, vergrijsde ceder, natuurleien, enz. Dit geeft een heel nieuwe dimensie aan keramische afwerking van daken en gevels.

dakpan-koperlook.png
top

Flat-10 Tech monokleur keramische pannen: groot op alle (dak)vlakken

Monokleur

Lichtgewicht

Vlakke keramische dakpannen wegen gemiddeld 48 kg/m². De ultradunne Flat-10 Tech keramische pannen wegen 10-15 kg/m² lichter. Hierdoor wordt zowel de rug van de dakdekker, de dakstructuur als het transport op de baan minimaal belast.

Strak design

De Flat-10 Tech blinkt uit in elegantie en design. De uiterst vlakke en dunne keramische pan leent zich perfect voor alle traditionele en moderne architectuur, zowel op daken als gevels.

flat10tech-dakpan.png
leon10back_tiff_edited.png
flat10-structuur.png

Regelbare latafstand

Met een variabele latafstand van 365mm tot 400mm is de Flat 10 Tech perfect toepasbaar op zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Ook in de zijsluiting heeft de installateur de nodige speling om de pannen te regelen. Snel, handig én efficiënt.

Snelle plaatsing

Met slechts +- 10 stuks/m² wordt de Flat-10 Tech zeer snel geplaatst worden. De hoge gemiddelde latafstand van 380mm zorgt voor een besparing in panlatten én plaatsingstijd!

flat10Tech dakpan

BorjaJET keramische pannen met inkjet printtechniek

ceder-dakpan.png

De inkjettechniek komt voort uit de keramische markt van vloertegels, waar de techniek al tientallen jaren zijn kwaliteit, bestendigheid en duurzaamheid heeft bewezen. Na jarenlange en intensieve R&D is Tejas Borja erin geslaagd de techniek ook op keramische pannen voor daken en gevels toe te passen.

 

Het Unieke BorjaJET gamma werd in 2019 bekroond met de Red Dot Design Award. Sindsdien maken de keramische pannen deel uit van ‘s werelds beste ontwerpen.

Het unieke formaat, de structuur alsook de afwerking bezorgen architecten en bouwheren een heel nieuwe dimensie van afwerkmogelijkheden voor daken en gevels. De unieke BorjaJET pannen zijn zowel in Flat10 Tech als Flat 5XL formaat beschikbaar. Met 5 pannen per m² is deze laatste niet alleen de meest unieke maar ook meteen de grootste pan ter wereld.

Exclusief en toch betaalbaar

In tegenstelling tot wat hun look doet vermoeden, zijn BorjaJET pannen niet duur. Integendeel: als gevelbekleding zijn deze keramische pannen vaak het goedkopere, betaalbare alternatief. BorjaJET zorgt ervoor dat daken en gevels snel, efficiënt én prijsgunstig kunnen worden afgewerkt.

natuurlei-dakpan.png
BorjaJET
inspiratie

Inspireer jezelf

Op www.tejasborja.be vind je alle informatie en documentatie van onze dakmaterialen en gevelbekledingen.
 
Bezoek zeker ook het Tejas Borja inspiratieplatform en laat je inspireren door talrijke projecten en mooie referenties!

  • Facebook
  • Instagram
mac
Schermafbeelding 2022-03-19 om 21.20.23.png

Downloads

Hieronder vind je een overzicht van de beschikbare online documentatie. Op zoek naar andere informatie of documentatie? Check het download center of neem contact met ons op.

Externa documentatie

Externa BIPV brochure

Tejas Borja brochure

ext1.png
ext2.png
brochure-tejasborja.png
Downloads
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page