top of page
banner_edited.jpg
Formulier

Wanneer?


Donderdag 17 november 2022 

18:00h – 22:00h

Waar?


Railingcompany
Rijksweg 3
2870 Puurs-St-Amands

Wil je de nieuwste innovaties op vlak van groene energie ontdekken? Schrijf je nu in!

Uw interesse:

Toegang tot Green Energy Innovation Night is gratis en uitsluitend voor de professionele bezoekers. Voorinschrijving via de website is vereist: enkel wie is ingeschreven krijgt toegang tot het evenement. 

Inschrijven

Wat valt er te ontdekken op
Green Energy
Innovation Night?

Gevelbekleding en zonnepaneel in één

Pixasolar is een esthetische gevelbekleding die tegelijk dienstdoet als zonnepaneel. Ideaal voor wie op zoek is naar een manier om zonnepanelen te integreren in een project met behoud van de esthetiek en architectuur. 

 

Het Pixasolar gamma is uitgebreid: naast de zwarte “Full Black” panelen heb je de keuze uit talloze monokleuren of texturen zoals beton, natuursteen, hout, marmer, enz.

 

Pixasolar toont in primeur het nieuwste Metallic-gamma: de best presterende gekleurde zonnepanelen op de markt

51221911346_53381dcc10_k.jpg
4a3ea2_bb3f48c1ec9b457d8c599d1d30097d7f~mv2.jpg

Glasbalustrades met geïntegreerde zonnecellen

De S-FGR (Solar Full Glass Railing) is de eerste volglazen balustrade met fotovoltaïsche cellen die zichzelf helemaal terugverdient. Deze borstwering combineert het beste uit twee werelden: maximale esthetiek met minutieuze techniek. De zonnebalustrade is het resultaat van de nauwe samenwerking tussen Heliartec en RAILINGCOMPANY. Ontdek in primeur zowel de zwarte als de semitransparante "Lucide Stripes" S-FGR glasbalustrades.

100% keramische zonnedakpannen

De 5XL zonnedakpan combineert een volwaardige keramische structuur met een een volwaardige keramische structuur met een hoogwaardig geïntegreerd zonnepaneel. 

 

Met een vermogen van 144 Wp/m² is deze dakpan dé oplossing om zonne-energie via het hellend dak op te wekken zonder toe te geven aan design en esthetiek.

50977101211_482476b3f0_k.jpg
edilians_max_rood.jpg

Gekleurde zonnepanelen voor dakpannen of leien

Externa presenteert een ruim gamma inbouw PV-systemen dat maximale efficiëntie met hoogwaardig design combineert. De zwarte of gekleurde cassettes worden naadloos in het hellend dak geïntegreerd. Zo blijft de impact op de architectuur en het design van het dak minimaal. De nieuwste cassettes zijn combineerbaar met alle dakpannen en natuurleien.

Tuinschermen met geïntegreerde zonnecellen

Voor klanten waar noch op het dak of de gevel mogelijkheden zijn om zonnepanelen te plaatsen, bestaan er vandaag mogelijkheden om rondom de woning hernieuwbare energie op te wekken. De Solar Fence doet tegelijk dienst als tuinscherm en als zonnepaneel. Ideaal voor tuinen met een goede oriëntatie.

tuinscherm.png

Redox Flow Vanadium professionele batterijen

Verhoog het energieverbruik uit duurzame bronnen van 30% naar 80% met de meest efficiënte batterijen. De betrouwbare, meest duurzame Vanadium Redox Flow batterijen verliezen amper capaciteit, zijn volledig brand- en explosieveilig én milieuvriendelijk. Hét alternatief voor lithium-ion batterijen.

Unieke alles-in-één prefab energiegevels

Ripstaal ontwikkelde in samenwerking met Externa prefab gevelsluitende elementen, perfect geïsoleerd en meteen voorzien van hernieuwbare energie. Gevels kunnen hiermee tot vier keer sneller gemonteerd worden. Ideaal voor de renovatie van bestaande gebouwen: snel, efficiënt, energiebesparend én energie-opwekkend.

gevel.jpg
50694816168_edee9137e1_k.jpg
Schermafbeelding 2022-10-20 om 18.03_edited.jpg

Design solar tuintafels 

Zwaartafelen toont in primeur de solar tuintafel met geïntegreerde omvormer. De tuintafel oogt niet alleen prachtig, het is meteen een energiebron in de tuin. Je kan je gsm, laptop en andere devices eraan opladen.

 

Deze tuintafel is zo ontworpen dat als je aan de tafel zit en er schaduwvorming is, deze nog steeds maximaal energie blijft opwekken.

"Plug-and-play" solar montagesystemen

Het inbouwen van traditionele zonnepanelen in het dak was nooit eerder zo simpel. Met de unieke Easy Roof systemen is het inbouwen van zonnepanelen op het dak voortaan kinderspel. De systemen blinken uit in snelheid en efficiëntie. Ook voor platte daken werkte Edilians een plug & play systeem uit. Ontdek de oplossingen in primeur op de innovation night!

Schermafbeelding 2022-10-20 om 17.30_edited.jpg

Leerrijke infosessies
 

18.45u – 19.00u   Hernieuwbare energie in de bouwschil

19.00u – 19.15u   Energiedelen, het hoe en waarom

19.15u – 19.30u   Presentatie Pixasolar PV gevels en balustrades

19.30u – 19.45u   Esthetische PV-daken en oplossingen rond de woning

19.45u – 20.00u   De batterijen van de toekomst

20.00u – 22.00u   Mini beurs + nabespreking

cfood.png

Wij verwelkomen u graag in een aangenaam kader!
 

Als bezoeker kunt u in een ontspannen sfeer kennismaken met de nieuwste innovaties.

 

Wij verwelkomen u graag met een hapje en een drankje. Tijdens de avond zorgt het C-food team doorlopend voor "food & drinks". 

Nog niet ingeschreven? Schrijf je nu in!

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page